Op zoek naar een psycholoog in Amersfoort en omgeving?

 

Psychologenpraktijk Kolkrijst is een toegankelijke en laagdrempelige praktijk in Amersfoort-Noord, waar u (waar ik ‘u’ schrijf kan ook ‘jij’ gelezen worden) persoonlijk en professioneel ontvangen wordt met de problemen / klachten die zóveel hinder veroorzaken in uw leven. Met u ga ik die problemen / klachten doorgronden, zodat inzichtelijk wordt hoe deze zijn ontstaan, waar ze mee samenhangen, hoe ze in stand blijven of zelfs verergeren. Op grond van deze bevindingen zal ik een behandelvoorstel op maat aan u voorleggen. In het adviesgesprek proberen u en ik zodanige overeenstemming te bereiken, zoals over de doelen en de haalbaarheid daarvan, dat de kans op een succesvolle therapie zo groot mogelijk is. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn?

Bent u opzoek naar een psycholoog Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

 

 

 De praktijk is gesloten van vrijdag 3/3 t/m 13/3

Openingstijden van de psychologen praktijk Kolkrijst

Maandag :      10.00 – 18.00

Dinsdag:         10.00 – 18.00            

 

Donderdag:     10.00 – 18.00

Vrijdag:           10.00 – 18.00 

 

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: De praktijk is goed bereikbaar met de bus, lijn 4 stopt op 1 minuut loopafstand.

Auto: In de straat is voldoende gratis parkeerruimte voor uw auto. Bij de vestiging zelf is plaats voor 1 auto.

Rolstoel: de praktijk heeft een rolstoelvriendelijke opgang.

 

Een vrijblijvend oriënterend gesprek

De psychologenpraktijk Amersfoort heeft veel ervaring met allerlei vormen van psychische problemen. In een vrijblijvend én kosteloos gesprek wil ik u de gelegenheid geven om iets van uw verhaal te vertellen en u van mijn kant te informeren over mijn werkwijze en andere praktische zaken.

Als ik de indruk heb dat een collega-psycholoog of iemand uit een andere discipline meer expertise heeft ten aanzien van uw problematiek, dan zal ik dat met u bespreken en u van dienst zijn bij de  eventuele verwijzing.

Ook al bent u nog in de oriëntatie fase of er voor uw gevoel nog niet helemaal aan toe, u bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek van ongeveer 20 minuten waarin ik met u meedenk en zo mogelijk adviseer.

Zoekt u hulp voor  uzelf of iemand die u dierbaar is of als verwijzer voor uw cliënt / patiënt, neem dan contact op met Psychologenpraktijk Kolkrijst in Amersfoort 

 

Neem contact op