Cliënten

De praktijk richt zich op de behandeling van (jong)volwassenen vanaf 18 jaar

Omdat veel mensen niet gewend zijn om over zichzelf te spreken en zeker niet over hun vaak angstige en sombere gevoelens en gedachten bied ik de mogelijkheid tot een vrijblijvend en oriënterend gesprek van ongeveer 20 minuten. Als u iemand mee wilt nemen waarbij u zich veilig voelt of iemand die uw problemen goed kan verwoorden dan is die persoon van harte welkom. Jongeren kunnen, als ze dat willen, hun ouders meenemen. De praktijk heeft ervaring in het herkennen van een groot scala aan klachten en symptomen en de behandeling ervan.

Daar ik beschik over een groot netwerk van samenwerkende collega´s, ben ik goed in staat om u te adviseren ten aanzien van een eventuele doorverwijzing naar iemand met meer expertise op een bepaald terrein.  Ook kan ik u informeren over de nieuwe spelregels vanuit de zorgverzekeringswet van 2014.

De praktijk is niet gespecialiseerd in de behandeling van psychosen, schizofrenie of ernstige verslavingsproblematiek . Ook mensen die regelmatig zoveel last hebben van hun klachten dat ze vaak buiten kantoortijden een beroep op een therapeut moeten doen, kunnen beter binnen een GGZ-instelling worden behandeld.